HASAN HÜSEYİN CAN ‘DAN ŞAHİNER’E ZİYARET

1993-97 yıllarında Sungurlumuzda kaymakam olarak görev yapan Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.
Sungurlu içi yapmış olduğu özverili çalışmalar için Başkan Şahiner’i tebrik eden Emekli Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, “Yıllar önce görev yaptığım Sungurlu’ya gerçekleştirdiğim ziyaret benim için oldukça anlamlı oldu. Değerli başkanımın çalışmaları sonucu Sungurlu gelişmiş ve güzelleşmiş, hakkettiği hizmeti almış. Başkanımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum “ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner konuşmasında, ”Sizin gibi kıymetli bir büyüğümüzün bizleri ziyaret etmesi onur verici. Nazik davranışınız için çok teşekkür ederim. Sungurlumuza her zaman bekleriz, sizleri misafir etmek bizi mutlu eder.” İfadelerine yer verdi.

Önceki AVRUPA’YA GİDEN ÖĞRENCİLER’DEN ŞAHİNER’E ZİYARET

Yorumunuzu Bırakın